Gáspár Bea egy lenyűgöző farsangi meglepetéssel áll elő, amelyre még sosem volt példa! Az izgalom a levegőben vibrál, és mindenki tűkön ülve várja, mi fog kisülni ebből a kreatív ötletből.

A farsangi mulatságok színes kavalkádja elképzelhetetlen a fánk nélkül, amely már az ókor óta a legnépszerűbb édességek közé tartozik, és gyakorlatilag minden nép konyhájában megtalálható. Ez az édes, puha és elbűvölően omlós finomság bármikor örömmel fogyasztható, de februárban különös jelentőséggel bír. Őseink úgy vélték, hogy minél több fánkot eszünk, annál bőségesebb lesz a következő év termése. Ma már nem tulajdonítanak ennek a hiedelemnek nagy jelentőséget, de a fánk iránti szeretet és a hagyományok tisztelete tovább él azok körében, akik szívesen ápolják ezt a szokást.
Gáspár Bea elkötelezetten őrzi hagyományait, de a Mokka hétfő reggeli műsorában egy friss, újragondolt verziót mutat be. A közösségi médiában megosztott, időszakosan elérhető történetében egy csábító ízelítőt kínál arról, hogyan álmodta újra a dubai csokis fánkot, mint farsangi különlegességet.